IN BEELD: Dag 2 Hasseltse Jeneverfeesten 2019

Standaard

Terwijl er een massa volk met topambiance was op zaterdag 19 oktober 2019 tijdens de eerste dag van de dertigste Hasseltse Jeneverfeesten, viel het zondag qua bezoekersaantal wel tegen door het slechte regenweer. Pas na de opklaring na 16u zakten de bezoekers goed ingeduffeld en met paraplu af naar het stadscentrum.

Overal waar muziek klonk uit de boxen en staplaatsen waren onder tentzeil of op straat, was er toch een gezellige drukte te bespeuren. De kelnerrun werd afgelast, maar de twee toneelvoorstellingen van de Banneuxkes en KHOG gingen toch droog onder dak door.

Het publiek leek wel meer gedisciplineerd met het deponeren van de lege herbruikbare glazen dan gisteren. Bij het verrassend slotevent op de Molenpoort was er speciale aandacht voor Jos Tuts, die onafgebroken alle Jeneverfeesten meebeleefde vanaf de eerste editie. Hij kwam uit een verjaardagstaart gekropen.

Over het algemeen is de vzw Jeneverfeesten tevreden over de dertigste editie, ondanks de regen op zondag als stoorfactor.

https://www.jeneverfeesten.be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.