Italiaans restaurant Trentanove en brasserie Maison Mathis vullen Quartier Bleu vanaf voorjaar 2020

Standaard

De C-Group van Dimitri Beckers en Creneau International van Bart Canini hebben handen bij elkaar geslagen en openen in maart 2020 het Italiaans restaurant met twee terrassen aan de winkelboulevardzijde en in een overdekte patio met zicht op de vernieuwde kanaalkom en brasserie Maison Mathis aan het water. Beide eethuizen staan in publieke verbinding via lift of trap.

Geen clichés met geruite tafellakens en kelners met dito hemden. Wel een stijlvol interieur waar kwaliteit geserveerd én afgehaald wordt. Zo wil Trentanove zich ook onderscheiden in een interieur met eerlijke en ruwe materialen en intieme sfeer. De Italiaanse keuken is een herinterpretatie van de gastronomia Italiana met lekkere verrassingen.

Maison Mathis is een all-day-dining eethuis, waar echt iedereen zich thuis zal voelen. De keuken is Belgisch met heel wat Europese invloeden. Bij Maison Mathis kweken ze ook zelf hun groenten. Franchisor Creneau International lanceerde al eerder het succesvol concept van Maison Mathis in Dubai.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.