Mama Leone Hasselt is nieuwe naam voor IJs van de Smaak

Standaard

De nieuwe naam van IJs van de Smaak is bekend. Mama Leone prijkt op de gevel in de huiskleuren zwart en goud. De verrassing is misschien wel dat buurvrouw Anna de Notarpietro model stond voor het nieuwe logo, dat het Italiaanse karakter van het recept moet benadrukken. Af en toe verschijnt Anna voor de bediening achter de toog.

“Waarom ver zoeken naar een model als we uitkijken op de knapste Italiaanse bella donna van ons pleintje!?” De naamwissel komt er na tien succesvolle jaren, vooral opdat de communicatie op sociale media ludieker verloopt.

Toch blijft de naam IJs van de Smaak in kleine letters steeds als voetnoot behouden. Mama Leone gaat naast haar bekende smaken vooral inzetten op intolerantie. Noten-, suiker-, gluten- en lactosevrije smaken zullen een vaste plaats krijgen in de meterslange toog. Ook vegan wordt helemaal hip bij Mama!

Er werd hard gesleuteld om het suikergehalte drastisch te verminderen en de volle smaak volledig te behouden. “En of dat gelukt is!” “Gezond is de trend en daar gaan we in mee!”

Een toog met vers fruit zal het assortiment compleet maken. Puur fruit, yoghurtijs met fruit, coupe aardbeien, coupe vers fruit… Het kan allemaal, nog steeds in take-awayversie.

Helemaal nieuw zijn Mama’s ijsrolletjes, die we op bepaalde momenten à la minute maken aan de kant van de weg, net zoals in Thaïland. Vermakelijke Showcooking!

“De werken zijn nog niet helemaal voltooid, maar we zitten perfect op schema om begin maart 2020 te openen, als de weergoden het toelaten tenminste,” klinkt het enthousiast bij Mama Leone.

Voor verdere nieuwsjes volg je best de nieuwe Instagram– en Facebookpagina Mama Leone. We gokken ijskoud op een warme zomer!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.