Foodhall Markeat Hasselt opent met 100% invulling in september 2021

Standaard

In de Hasseltse Raamstraat 11 langs La Bottega onder het gebouw met moderne stadsflats komt foodhall Markeat Hasselt als vervanger van de verdwenen Slices, beiden met dezelfde beheerder, Lars Haesen. Foodhall Markeat surft mee op de sfeer van de gelijkaardige Mercat de la Boqueria op de Ramblas in Barcelona. Markeat omvat zeven horecazaken, waar je kan proeven van diverse lekkernijen en gerechten, ter plaatse consumeren of meenemen naar huis, en genieten van een drankje. Markeat opent de deuren in september 2021. Alle ruimtes zijn inmiddels verhuurd en ingevuld.

Markeat omvat vijf foodconcepten en twee drankgelegenheden. Zo is er horeca met Vietnamese streetfood met hoofdzakelijk loempia’s, springrolls, salades en noedelsoep. Daarnaast komt Pizza O Pasta, de naam spreekt voor zich. De volgende shop is Rollin Smoke BBQ, bekend voor zijn Angusburgers en pulled pork. Lilly’s Coffee & Bakery voorziet de klanten van broodjes en gebak. In de laatste zaak kan je terecht voor vissnacks en schaaldieren. Aan de rechterkant van de centrale ruimte ligt zowel een bierbar als wijnbar en -shop. Deze zal ook cateren naar het algemeen verbruik en take-way.

Markeat Hasselt is bereikbaar langs 3 kanten, waaronder de nieuwe doorsteek vanuit de Zuivelmarkt. De ingang ligt echter enkel in de Raamstraat 11.

https://www.markeat.be

https://www.facebook.com/Markeat-101336591972359

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.