El Bocado 2 Hasselt neemt plaats in van café Wembley en opent ten laatste in juni 2022

Standaard

Sinds 2006 baat Jeffrey Tackoen tapasrestaurant El Bocado uit in de Dokter Willemsstraat in Hasselt. Vervolgens kwamen daar El Bocado Sint-Truiden in 2015 en Bilzen in 2020 bij en werden de zaken gerund door drie vennoten (Jens Raskin, Jaimy Appermans en Jeffrey Tackoen) in de Groep El Bocado. Eind mei 2022/begin juni 2022 zal El Bocado 2 zijn deuren openen als vierde tapasrestaurant in het dan heringerichte pand van café Wembley.

Overal hanteert de Groep El Bocado dezelfde tapaskaart. El Bocado 2 is hoofdzakelijk een dagzaak en verwacht de meeste bezoekers dagelijks tussen 9 en 18u.

Het iconische Café Wembley krijgt een volledig nieuwe inrichting met in totaal tussen 80 en 100 indoorzitplaatsen. De wat kleine keuken wordt vergroot door inpalming van de toiletten op het gelijkvloers. Die verhuizen naar de eerste verdieping, waar El Bocado 2 een multifunctionele ruimte voor feesten en vergaderingen, maar ook voor de uitbreiding van de gelijkvloerse gelagruimte, wil inrichten. Voor het buitenterras voorziet El Bocado 2 kussentjes na goedkeuring door het schepencollege om onderscheid te maken met de andere horecazaken op de Grote Markt.

We kijken al zeer benieuwd uit naar de zomeropening van El Bocado 2!

https://elbocado.be

https://www.facebook.com/elbocadobelgium

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.