Tuesday Moves gaat Hasselt Danst vervangen

Standaard

Foto’s: Lindy Hop Community Facebook & Tasty Town Big Band

Het Stedelijk Feestcomité van Hasselt gaat op 5 juli 2022 tussen 18u30 en 22u een nieuw dansconcept Tuesday Moves uittesten met het publiek op de Grote Markt. Daarvoor doen ze een beroep op de dansers van Lindy Hop met de Tasty Town Big Band.

Opzet is om tijdens de zomermaanden van 2023 met Tuesday Moves het dansaanbod te verbreden naar niet alleen de senioren en volwassenen maar ook naar onder andere de jongeren.

Met een wekelijks aangepast dans- met daarbijhorend muziekaanbod voor een bepaalde doelgroep wordt de dansvloer van Tuesday Moves ook op een andere plaats gelegd in Hasselt. Op die manier wil het Stedelijk Feestcomité een breder publiek, dat dansen leuk vindt, bereiken.

Na 15 jaar wordt Hasselt Danst voor de allerlaatste keer georganiseerd op 12 juli 2022 tussen 18u30 en 22u op het Kolonel Dusartplein. Tuesday Moves heet de vervanger.

https://feestcomite.eu

https://www.facebook.com/FeestcomiteHasselt

3 suggeties bij “Tuesday Moves gaat Hasselt Danst vervangen

  1. Kengen

    Jullie hadden dat wel al eerder mogen communiceren, wij zijn een vereniging die al van het begin het bestaan zijn komen dansen dan hadden wij het al in ons programma kunnen zetten.

    Like

  2. Danny

    Waarom een goede formule aanpassen? Dansen word maar meer en meer in hokjes geduwd. Lindyhop avond, salsa avond, rock&roll avond. Hopelijk is dit niet zo.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.