LEEUW restaurant Hasselt voert kredietkaartgarantie in vanaf 16 augustus 2022

Standaard

Op vrijdag 29 juli 2022 heeft Laurens Snykers met zijn team van LEEUW restaurant in de Kapelstraat in Hasselt te maken gehad met 18 personen die very last minute hebben geannuleerd, ondanks dat de restauranthouder voor de reservatie 50 euro/persoon vraagt bij late annulatie, no show of met minder opdagende gereserveerden. “Aangezien dat dit de laatste dag voor ons verlof gebeurde, was dit zeker geen aangenaam nieuws, temeer we met onze hele equipe en volle frigo’s van een volzet restaurant naar 10 couverts zijn teruggevallen,” motiveert Laurens Snykers zijn boosheid. 

Geërgerd gaat hij verder: “Dit was voor mij dan ook echt de druppel om met kredietkaartgaranties te beginnen, aangezien die annulaties al bijna geen uitzonderingen maar eerder de regel zijn, hetgeen ik ook hoor bij vele collega’s, waarvan ik ook hoop dat ze zullen volgen, zodat de horeca in Hasselt en Limburg de erg vervelende last minute annulaties met dezelfde regels kunnen afhandelen.”

“Daarom heb ik beslist vanaf 16 augustus 2022 bij reservatie een kredietkaartgarantie te vragen van 50 euro/persoon te vragen. Indien een trouwe klant zijn of haar afspraak nakomt, gebeurt er niets. Komt de bezetting niet overeen met dereservatie, zullen wij dit we crediteren volgens het aantal klanten. Bij laattijdige annulatie van minder dan 24 uur op voorhand of bij no show, zal het bedrag ook gecrediteerd worden,” aldus Laurens Snykers.

“Wij vinden het zeer spijtig dat het zover is moeten komen. Het is zeer jammerlijk dat de meerderheid moet boeten voor het wangedrag en onbeleefdheid van de wispelturige mensen,” besluit hij. Het is een soort boetesysteem datde mensen hopelijk gaat doen inzien dat dit not done is. 

Reserveren kan via de website of op 0468/14 74 47.

http://www.leeuw.restaurant

https://www.facebook.com/Leeuwrestaurant-106479317980303

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.