Holding Smaak Invest BV neemt aandelen van Mama Leone-IJs van de Smaak over

Standaard

IJs van de Smaak, ondertussen een begrip dat Frank Bijnens 13 jaar geleden op de Hasseltse ijskaart zette, wordt overgenomen door Smaak Invest BV.

“We hebben een half jaar gesleuteld aan een overname waar beide partijen zich optimaal in konden vinden. Nu komt Mama Leone dus in handen van Raf Janssen en Anousjka Quisquater, de 2 ondernemers achter Smaak Invest BV. Door de overname krijgen we er – naast mezelf – twee ijsbereiders bij. Dat was nodig ook, in de grootste ijszaak van Hasselt”, zegt Frank, die zelf nog geruime tijd zal meewerken om alle knowhow door te geven. Smaken en recepturen blijven daardoor ongewijzigd.

Raf Janssen is politieman en zal zijn job combineren met de ijszaak. “Het zal druk worden voor mij”, zegt Raf. “Ik zal voornamelijk vóór en na sluitingstijd actief zijn in de zaak, zodat ik mijn job als politieman kan blijven uitoefenen. To protect and to serve”, lacht Raf.

Anousjka Quisquater – inderdaad, familie van – zal samen met Frank de klanten met de glimlach en een kwinkslag bedienen. “Al vanaf onze eerste ontmoeting klikte het met Frank. We houden allebei wel van een grapje. Humor vind ik heel belangrijk in het leven. Dat zit in onze genen denk ik, want mijn familie kan er ook wat van”, lacht Anousjka – Nousj voor de vrienden.

“Door de extra mankracht zal het assortiment volgend ijsseizoen nog gigantischer worden”, aldus Frank. “En misschien kruipt mijn ondernemersbloed daarna wel richting Spanje, iets helemaal anders. Of misschien toch ijsjes op de dijk in Benidorm, zeg nooit nooit!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.