Tante en nicht brengen champagnegin Trente Trois +33 op markt in Carrefour van Hasselt en Kuringen

Standaard

Uit liefde voor champagne van tante Annick Castermans en voor gin van nichtje Nena Byloos – beiden werkzaam als commerciële manager in hypermarkten Carrefour in respectievelijk Hasselt en Kuringen – bloeide een fantastisch idee om champagnegin te laten maken.

Op een warme, zonnige avond werd Trente Trois +33 (vernoemd naar het landnummer van Frankrijk, als je erheen moet bellen) geboren. “Wanneer de Pinot Noir-druif van Philippe Rouyer en de jeneverbes elkaar ontmoeten, komen we tot een perfect duo net zoals de creatieve breinen achter deze gin. Omring je met vriendschap en liefde wanneer jullie genieten van dit unieke product, net zoals wij,” vertellen Annick en Nena.

Een samenwerking met Fabullous van smaakspecialist David Gillis, maker van Buffelgin, werd aangegaan om het nieuwe product op punt te stellen en om het nadien te laten stoken bij Massy in Houthalen, waar ook Buffelgin werd gemaakt.

Intussen zijn er al twee ladingen gebotteld geleverd en eigenhandig allemaal geschreven en geplakt met de hulp van vriendinnen van het nichtje Nena. Een fles champagnegin Trente Trois +33 bevat 70cl geestesvocht en 40 graden alcoholvolume. Een fles kost 49 euro en is te koop in de hypermarkten van Carrefour in Hasselt en Kuringen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.