Hasselt Danst blijft in zomer 2023 met tikkeltje Tuesday Moves

Standaard

Na de twee laatste dansavonden van Hasselt Danst in juli 2022 kwamen massale publieke negatieve reacties, waarom het Feestcomité niet meer luisterde naar de noden van de wekelijkse dansers die verder wouden doen met vrij dansen in plaats van de opgelegde verandering van hun nieuw dansconcept voor een breder publiek. Hasselt Moves werd buiten Kabaskesrock toch een succes in augustus 2022.

Na het publieke ongenoegen sprong dansschool Ritmo Studio’s eind juli 2022 in de bres met de organisatie van Hasselt Sjanst om dansers wekelijks toch vrije dans te garanderen en dat lukt met succes ook op dinsdagavond, ondanks eerst de hand werd uitgestoken naar het Feestcomité om samen dansavonden te organiseren, wat prompt werd afgewezen. Hasselt Sjanst gaat nu gewoon gratis verder vanaf september 2022 wekelijks op dinsdag met vrij dansen in Ritmo Studio’s.

Inmiddels heeft het Feestcomité na lang wachten ook van zich laten horen, dat zij vanaf de zomer 2023 de draad terug willen oppakken met de oude formule van Hasselt Danst met een tikkeltje Tuesday Moves erin, alhoewel we nog niet weten, hoe hun dansavonden er dan gaan uitzien.

2 suggeties bij “Hasselt Danst blijft in zomer 2023 met tikkeltje Tuesday Moves

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.