Choc-Coffee Hasselt serveert ook ontbijt

Standaard

Choc-Coffee Hasselt in de Maastrichterstraat 93 is sinds de opening begin september 2022 de jongste telg van koffiebars in Hasselt, in het voormalige pand van Café Beauté.

Sinds 1 oktober 2022 serveren ze ontbijten in een knus interieur in een grote ruimte, terwijl je ook kan genieten van verschillende koffies op basis van het koffiemerk Vergnano, verse thees en chocolades zoals Oreo, met speculoos en Maltesers, ook take-away. De specialiteit van Choc-Coffee Hasselt zijn zeker hun pannenkoeken en American pancakes. Ook een pistolet of croissant met hesp of kaas zitten in hun aanbod, evenals verschillende taarten en lekkere donuts.

Er zijn 50 zitplaatsen, waarvan 15 plaatsen die hoofdzakelijk dienen om te werken of studeren. Vooral voor deze laatsten is een lange tafel met 10 zitplaatsen met elektriciteitspunten ingewerkt, waar in totaal 6 stopcontacten zijn en 4 usb-aansluitingen, zijn voorzien. Free wifi is beschikbaar. e

Gemikt wordt op zowel een ouder publiek als op werkers en studenten als bezoekers. Trouwens Choc-Coffee is daarom goed gelegen tegenover de UHasselt met rectoraat en opleiding Rechten en Mobiliteitswetenschappen in de Herkenrodekazerne. De zaak is rolstoeltoegankelijk.

Davy Boes is één van de twee zaakvoerders, die steeds aanwezig is met personeel in Choc-Coffee Hasselt.

Koffiebar Choc-Coffee Hasselt is dagelijks open tussen 8 en 18u, behalve op zondag.

https://www.choc-coffee.be

https://www.facebook.com/choccoffee

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.