Hasseltse Slagerij Geerts ontvangt HIB-label van UNIZO

Standaard

Zaakvoerders Thierry Geerts (42) en zijn vrouw Mieke Vanderstraten (42) van de Hasseltse Slagerij Geerts op de Ziovemarkt werden door UNIZO bekroond hen met het officiële Handmade in Belgium-label.

Beiden hebben tonnen ervaring en een ongelooflijke liefde voor het beenhouwersvak. Ze werken uitsluitend met lokale en verse producten. “We kiezen steevast voor kwaliteitsvlees en kennen de boeren waarvan ons vlees komt allemaal persoonlijk”, vertelt Thierry Jacobs, voorzitter van UNIZO Hasselt, gepassioneerd. “Die hoge kwaliteit proef je en wordt ook erg geapprecieerd door onze klanten.”

Jaarlijks hoogtepunt is er weer!

Slagerij Geerts staat bekend om zijn zelfbereide producten zoals van hun zelf bereide bloedworst, kipkap, salami’s, patés, kalfskop en boerenworsten. Het duo houdt ervan om te experimenteren met verschillende smaken en uit te pakken met verrassende smaakbommetjes. “Een jaarlijks hoogtepunt is ons traag gegaard en gevuld speenvarken, dat er nu terug is”, aldus Mieke.

Het ambachtswerk van Thierry en Mieke wordt nu beloond met het officiële Handmade in Belgium-label. “Met dat label zet UNIZO ondernemers in de schijnwerpers die op kleine schaal eerlijke, authentieke producten maken. Met de nadruk op zelfbereide producten en verrassende eigen bereidingen, past Slagerij Geerts perfect in dit verhaal”, besluit Bart Lodewyckx, gedelegeerd bestuurder van UNIZO Limburg, die samen met Steve Jacobs, voorzitter UNIZO Hasselt, het label uitreikte.

http://www.facebook.com/keurslager.geerts

http://www.handmadeinbelgium.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.