Sinterklaas herkent veel Bekende Hasselaren op oude foto’s in Huis van Sint

Standaard

Het Huis van de Kerstman 2022 in het voormalige pand van Vangrootloon in de Maastrichterstraat in Hasselt in een organisatie van het Stedelijk Feestcomité is een groot succes.

Sinterklaas en zijn pieten samen met de gastvrouwen hebben na de schooluren, op woensdagnamiddag en zaterdag hun handen vol om de vele honderden brave kinderen met hun ouders te ontvangen in hun speciaal ingericht huis en hen te voorzien van de nodige snoepjes in een prachtig decor met decoratie en meubels van tweedehandswinkel Okazi. ’s Zaterdags is het aanschuiven geblazen tot aan het Borrelmannetje.

Opmerkelijk is dat aan een muur allemaal foto’s van Bekende Hasselaren uit hun sinterklaasjaren hangen. We waren erg onder de indruk, dat de Sint veel BH’s herkende op de foto’s.

Samen met zijn pieten en gastvrouwen Conchita en Esmeralda poseerde de Sint graag op zijn troon.

Nu kijkt de Heilige Man man alvast uit naar de wereldrecordpoging schoentjes zetten tussen het Huis van de Sint en ’t Scheep op koopzondag 4 december 2022 vanaf 14u en naar zijn hoogdag op 6 december 2022, vooraleer opnieuw te vertrekken naar Spanje.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.