Zuppa Soupbar Hasselt heeft plannen om te stoppen

Standaard

Zuppa Soupbar op de Botermarkt 13 is een begrip in Hasselt. Zuppa Soupbar bestaat sinds 2005. Voortaan gaan ze ’s zaterdags sluiten, volgens HBVL, en hebben ze pannen om te stoppen met de goede zaak van dagelijks versbereide soepen in verschillende smaken. Normaal stond nog in 2023 een verhuis naar de Dokter Willemsstraat op het programma, maar die gaat nu niet door. Dat deelde ons Heleen Timmermans als zaakvoerster mee.

In februari 2012 kreeg Zuppa Soupbar nog de Speculaas van de Maand. Ze waren ook erg actief in de wereld van eerlijke handel met vooral plaatselijke producten in hun smaakvolle soepen. In juli 2014 werd de zaak getroffen door een instorting tijdens renovatiewerken achteraan de gelagzaal zonder gekwetsten. De heropening na renovatie in augustus 2014 werd nog met een week uitgesteld door het ontdekken van een beerput in het pand. Maar de nieuwe inrichting boven en onder zette de Zuppa Soupbar zich nog sterker in de markt. Maar na achttien jaar zetten de uitbaters er een punt achter.

2 suggeties bij “Zuppa Soupbar Hasselt heeft plannen om te stoppen

  1. Hilde B

    Hoe jammer is dat! Raad het nog altijd aan als lunchadresje. Is een geniaal concept waar je zero waste kan nastreven en het is altijd verrassend lekker. Een vaste waarde in Hasselt die ik zeker zou missen. Ik wens Heleen en haar team alleszins nog veel succes.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.