


Bart De Ceuster en Magali Vanbeckevoort koken met hun concept Bartàlacarte fine dining voor tafelgangers in- en outdoor, op verplaatsing of in La Cabane des Bons Vivants chez Bartalacarte langs de Maastrichtersteenweg 306 in het Wolske in Hasselt. Rooksignalen, geuren van hout, vuurkruiden en fijne grillades leiden je naar het juiste adres.
“We beschikken over een gastentafel en een buitenbeleving. Vooral gebaseerd op het kamado en Ofyr-gebeuren. We passen ons aan aan de seizoenen en werken met natuurprodukten. We doen familiefeestjes en teambuildings, alsook op verplaatsing. We zijn steeds beschikbaar voor Ofyr-workshops, bedrijfsfeestjes, showcooking en degustaties. Onze gastentafel en pop-up eetgelegenheid La Cabane des Bons Vivants chez Bartalacarte is in de zomer open van donderdag tot en met zondag bij mooi weer, maar is ook volledig overdekt. Ook op de andere dagen zijn we beschikbaar voor Ofyr-workshops, bedrijfsfeestjes, showcooking en degustaties . We werken buiten de pop-up wel enkel op reservatie vanaf 6 personen. Tijdens de zomermaanden kan je er met de fiets, vespa of te voet even stoppen om te chillen en op adem te komen,” stelt Bart De Ceuster zijn zaak voor.
Reserveren kan op bartdcstr@gmail.com of op 0497/33 21 05.