Domein St. Denis Vliermaal opent als exclusieve feestbeleving in mei 2023 met meesterchef Mario Holtzem

Standaard

Kachet heropent vanaf mei 2023 Clos St. Denis met Mario Holtzem als meesterchef, verantwoordelijk voor alle facetten die de gastronomische beleving compleet maken, van ontvangst over menukeuze tot tafelstyling, dankzij zijn jarenlange expertise in de evenenementenwereld.

Viermaal bij Kortessem hoort na de fusie begin 2025 ook tot Hasselt en daar heeft de Hasselaar Mario Holtzem een nieuwe uitdaging gevonden. Domein St. Denis in de Grimmertingenstraat 34 wordt na exploitatie sinds de jaren tachtig door de familie Denis van een iconisch tweesterrenrestaurant met geroemde wijnkelder en majestueuze setting omgevormd tot een plaats voor exclusieve feestbeleving in een ongedwongen kader.

Clos St. Denis heeft een grote facelift ondergaan. Een metamorfose van de historische gebouwen, gloednieuwe luxesuites, opgefleurde tuinen en een hedendaagse inrichting moeten ervoor zorgen, dat een stijlicoon met grandeur wordt geherwaardeerd tot een luxedomein voor ongedwongen feesten en events.

Bij Clos St. Denis kan je terecht voor zakelijke evenementen, culinaire recepties en fine dining, bruiloften en luxeverblijf met 1 bruidsuite en 4 luxekamers met privésalon.

Naast Tiendschuur Herkenrode, HANGAR58, Het Goed van Gothem, Cachecour en LOFT16 biedt Kachet nu ook Domein St. Denis aan als event- & feestlocatie.

Je kan hier al je bezoek plannen.

https://www.domeinclosstdenis.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.