Stoemp Deluxe Hasselt zorgt voor vegan gerechten bij Jessa, Salvator, Sint-Ursula en Ekkelgaarden

Standaard

S

Sinds maandag 20 maart 2023 heeft het cateringteam van Jessa een samenwerking met Stoemp Deluxe Hasselt. Stoemp Deluxe langs de Diestersteenweg 4 verwerkt superverse groenten, fruit en noten – die komen van lokale boeren en supermarkten uit Limburg en die anders verloren zouden gaan – tot heerlijke veggie en vegan gerechten boordevol vitamines. 

Nee tegen verspilling 

“Met dit initiatief willen we in Jessa onze ecologische voetafdruk verkleinen en samen strijden tegen voedselverspilling.” Je vindt de gerechten van Stoemp Deluxe voortaan in het medewerkers- en bezoekersrestaurant en in de voedingsautomaten die 24u/24 beschikbaar zijn bij Jessa Hasselt, Salvator, Sint-Ursula en Ekkelgaarden. “We starten met een assortiment van 2 classics en 2 specials per dag. Stoemp Deluxe zorgt ook voor enkele vegan desserts.”

Stoemp je eigen smoothie

Stoemp Deluxe zal tijdens de lanceringsweek aanwezig zijn met 2 fietsen op rollen, telkens op een andere campus. Door te fietsen kan je een gratis smoothie mixen van gered fruit. Inschrijven is niet nodig. Fietsen kan nog op 22 maart 2023 in campus Ekkelgaarden en 23 maart 2023 in campus Salvator, telkens tussen 11u30 en 13u30.

De lokale handelaars van de korte keten, waar Jessa verder mee samenwerkt, zijn Pralinel uit Kermt, Ijsboetiek met ijs van geitenmelk uit Tuilt en Lavrijssen met aspergeboerderij uit Schulen.

https://www.facebook.com/StoempDeluxe

Een suggestie over “Stoemp Deluxe Hasselt zorgt voor vegan gerechten bij Jessa, Salvator, Sint-Ursula en Ekkelgaarden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.