’t Goed Leven Stokrooie wordt verdergezet door nieuwe eigenaars

Standaard

’t Goed Leven in de Sint-Amandusstraat 32 in Stokrooie bij Hasselt is verkocht via Domo Vastgoed aan het koppel Tom Vanderspikken en Stefanie Baerts. Vorige uitbaters, Ronny Lenaers en Ilse Vrancken, gaan het rustiger aan doen. Stefanie Baerts zal vanaf juni/juli 2023 grotendeels de uitbating van ’t Goed Leven op zich nemen en verderzetten als fietscafé en B&B Stokrooie met drie gastenkamers. Ronny en Ilse gaan door tot de daadwerkelijke overname van de exploitatie van ’t Goed Leven. Domo Vastgoed dankt Stefanie en Tom voor hun vertrouwen en wenst hen veel succes toe. Wij wensen hen hetzelfde toe en Ronny en Ilse een genotvolle verderzetting van het leven!

https://www.tgoedleven.be

3 suggeties bij “’t Goed Leven Stokrooie wordt verdergezet door nieuwe eigenaars

  1. M Ronny

    Wij danken Ronny en Ilse voor hun nooit aflatende energie hun goede ontvangst.En wensen hun een mooie toekomst. De nieuwe eigenaars wensen we veel succes.

    Like

  2. Sylvia P

    Oooh!!! Proficiat Stefanie en Tom! Dit is zooo jouw ding Stefanie, ben eigenlijk helemaal niet verrast dat je deze weg inslaat. Superveel geluk en succes gewenst. Ik kom zeker een kijkje nemen als het zover is. Dikke 💋

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.