’s Vrijdags deejay en happy hour in Café Bij Frits Hasselt

Standaard

frits 5

In Café Bij Frits op de Hasseltse Kuringersteenweg speelt deejay Marco Briers iedere vrijdagavond de leukste hits en is er happy hour tussen 21 en 22u. Iedereen is van harte welkom!

https://www.facebook.com/cafebijfrits

Advertenties

Deejay Lisa Smolders draait op 11 december 2015 in Café Café Hasselt

Standaard

Studio BXL’s presentatrice, Lisa Smolders, is op vrijdag 11 december 2015 tussen 23u45 en 3u te zien achter de draaitafel van Café Café in de Hasseltse Meldertstraat. Inkom is gratis.

http://www.cafecafe.be

Limburgse deejays PR verkennen nieuwe grenzen in Barcelona

Standaard
pr
Het Limburgs deejayduo Reygel&Peri heeft hun naam veranderd in PR en trekt in het derde weekend van november 2014 op uitnodiging naar hartje Barcelona voor een optreden in een nieuwe club.
pr 1
De Limburgse deejays Matthias Reygel en Willem Jans hebben onder hun alter ego Reygel & Peri al heel wat festivals achter hun naam staan. Met hun nieuw project PR grijpen ze terug naar de pure housemuziek.
Ook met dit project loopt het vlot, zo stonden ze deze zomer al op het podium van Balaton Sound Festival, een opkomend festival aan het Balatonmeer van Hongarije. 
“Dit weekend zijn we uitgenodigd in Clüb013, een nieuwe club in het hartje van Barcelona. Draaien in het buitenland is altijd spannend. Het is een hele beleving, die start bij het opstijgen en pas stopt, wanneer we opnieuw in België landen”, aldus Matthias Reygel.
 
Samen met collega en stadsgenoot WSSRT (Nick Wessaert) stappen ze op zaterdag 22 november 2014 het vliegtuig op richting de Middellandse Zee. 
We wensen hen veel succes toe!

Student Take-off met Duplicate, De Romeo’s & Regi op 1 oktober 2014 in Hasselt

Standaard

student take off 2013

Om het begin van het nieuwe academiejaar feestelijk in te luiden, is er voor alle Hasseltse en Diepenbeekse hogeschool- en universiteitsstudenten de jaarlijkse Student Take-off op het Hasselts Dusartplein op woensdag 1 oktober 2014 tussen 16 en 23u, in een organisatie van To The Point Events in samenwerking met PXL, KHLim en UHasselt.

Programma

16u: DJ Bull by Dave Lambert

17u: Les Garçs

18u: Duplicate

19u: DJ Lymic

20u: De Romeo’s

21u: A&S Live

22u: Regi

23u: Afterparty @ Versuz

http://www.studenttakeoff.be

Foto: Freakyparty.be

Internationale Club Hit wenkt voor Sem Thomasson

Standaard

Sem Thomasson

Amper een week nadat Sem Thomasson (24) – residente deejay in Versuz – het voorprogramma verzorgde van Regi in de Ethias Arena in Hasselt, brengt de jonge Limburgse DJ en producer een nieuw nummer uit op het prestigieuze label Protocol Recordings van Nicky Romero.

Het nummer Speed Of Light is een samenwerking met John Christian, een getalenteerde producer uit Nederland die dit jaar remixes maakte voor ondermeer Avicii, Afrojack en David Guetta.

“Na enkele dagen stond het nummer in de Top 100 van Beatport” – zo luidt het.

Volgende week reist Thomasson af naar de jaarlijkse Winter Music Conference in Miami om er enkele keren op te treden en zijn nieuwe nummer te promoten.

Indrukwekkende discografie

2009// U&Me – Touch Me 2009 // Universal Music

2010// Sem Thomasson & Xavez – Balkan Snow // Spinnin Records

2010// Technotronic – Pump Up The Jam (Sem Thomasson Remix) // Universal Music

2010// Tom Novy – Don’t Stop (Sem Thomasson Remix) // Global Underground

2011// My Digital Enemy – Fallen Angel (Sem Thomasson Remix) // Stealth Records

2011// Sem Thomasson ft. Colonel Red – Like This // Flamingo Records

2012// DJ Bam Bam – Keep Moving (Sem Thomasson Remix) // Big Beat-Atlantic Records //

2012// Inaya Day, Sem Thomasson & Siege – My Love // Caballero Recordings //

2012// John Dahlback ft. Andy P – You’re In My Heart (Sem Thomasson Remix) // Mutants

2012// Steve Aoki ft. Angger Dimas – Steve Jobs (Sem Thomasson Remix) // Ultra Records

2012// Siege & Sem Thomasson – Balance (incl. Michael Woods Edit) // Diffused Music

2012// Sem Thomasson – Aorta // Wooha Records

2012// Cody Simpson ft. Becky G – Wish U Were Here (Sem Thomasson Remix) // Atlantic Records

2012// Nelly Furtado – Parking Lot (Sem Thomasson Remix) // Interscope Records

2013// Sem Thomasson ft. Rama Writes – Nobody (Regi Remix) // NEWS – 541 Records

2013// Flo Rida & Jennifer Lopez – Sweet Spot (Sem Thomasson Remix) // Atlantic Records

2013// Sem Thomasson feat. Jason Caesar – Today // Flamingo Recordings

2013// Alpine – Hands (Sem Thomasson Remix) // Atlantic Recordings

2014// Regi & Moya – Reckless (Regi & Sem Thomasson Remix) // Supported by Hardwell, Dimitri Vegas & Like Mike…

2014// John Christian vs Sem Thomasson – Speed Of Light // Protocol Recordings

www.semthomasson.com

www.facebook.com/sem.thomasson

https://twitter.com/semthomasson

Ockxfest op 22 mei 2013 in Kapermolen

Standaard

Ockxfest is het uit Antwerpen naar Limburg overgewaaide hoogfeest van deejaymuziek dat op woensdag 22 mei 2013 tussen 13 en 22u voor de derde keer zal plaatsvinden in het Kapermolenpark.

Op de affiche staan deejay acts van headliners zoals Laston & Geo, Discobar Lassy, Goldfox, Bloodfire B2B Airvalue en Speedwagon.

Vooraf zullen de organisatoren promo voeren met een dj-installatie op een legertruck, die binnenstad en Hasseltse straten en scholen aan zal doen met steamende muziek galmend uit de boxen.

www.ockxfest.be

Teveel volk in Winterlandcafé dwingt organisatie tot aflassing party’s

Standaard

Dat Winterlandcafé zo’n succes heeft, is voor de organisatoren ook een grote verrassing.

rikky brebels deejay

Volgens de veiligheidsvoorschriften mogen er maar achthonderd mensen in de grote tent, terwijl er tijdens speciale party-avonden met Rikky zich veel meer partygangers in het etablissement bevonden.

Bijgevolg heeft Rikky Brebels maar drie avonden ambiance achter de knoppen mogen maken, terwijl oudejaarsavond het toch nog volle bak was. Ook de burelenparty werd geannuleerd.

Het grote succes van Winterlandcafé noopt de organisatie om in te grijpen en het partygehalte voor de volgende editie te weerhouden.

Winterlandcafé moet een gezellige plaats blijven om elkaar te ontmoeten, maar het mag zeker geen festivalfenomeen krijgen met extra securitypersoneel en veiligheidsvoorschriften.

Het succes overstijgt Rikky Brebels’ doelstellingen en ook die van de Winterlandorganisatie.

Alleszins ziet deejay Rikky zijn party’s verdwijnen in Winterlandcafé en moet hij dringend op zoek naar een volwaardig alternatief om toch maar het volk tijdens de eindejaarsfeesten in feeststemming te houden in Hasselt, hopelijk in overleg met stadsbestuur en Winterland.