Student@Night en PXL Radio maken radiomarathon op 1 december 2022 in De Serre Hasselt

Standaard

Op donderdag 1 december 2022 vanaf 20u trapt Student@Night in samenwerking met PXL Radio een eigen radiomarathon af. 24 uur gevuld met warme verhalen én warme muziek, live vanuit De Serre in Hasselt. Student@Night is dé talkshow/podcast voor én door jongeren waarin de meest actuele thema’s aan bod komen. 2-wekelijks tovert de redactie van Student@Night De Serre in Hasselt om in een echte talkshow studio. Ook is het team elke woensdag te horen op PXL Radio waar de ene week de podcast en de andere week een eigen radioshow te horen is.

Student@Night vlamt mee tegen kansarmoede. Naar aanleiding van De Warmste Week die dit jaar plaats vindt in Hasselt engageren verschillende jongeren zich om van Hasselt de warmste studentenstad te maken.

Podium voor projecten en acties

De jongeren achter dit project willen zo veel mogelijk mensen de kans geven om hun verhaal te komen doen. Daarom nodigen zij tijdens hun radioshow verschillende goede doelen van De Warmste Week uit om hun verhaal komen brengen. Daarnaast komen ook organisaties en personen aan het woord die zelf actie ondernemen voor deze goede doelen. Ze lichten hun warme initiatieven toe en babbelen mee met de presentatoren over kansarmoede. Op deze manier zorgt de radiomarathon ervoor dat er meer aandacht gaat naar Limburgse initiatieven.

Live muziek

Bij live radio hoort ook live muziek. Tijdens de radiomarathon zullen er daarom ook verschillende artiesten de kans krijgen om zichzelf te bewijzen. Zowel bekende als minder bekende namen passeren op 1 en 2 december de revue. Student@Night en PXL Radio willen jong talent in de kijker zetten.

Challenges voor presentatoren

Tijdens de show zamelen de presentatoren ook geld in. Via de website kan iedereen een eigen gekozen bedrag doneren. Aan het begin van de show maken de organisatoren verschillende doelen bekend. Per bereikt doel, doet de presentator van dat moment een challenge. Daarnaast kunnen er in verschillende tijdsblokken ook nummer aangevraagd worden.

https://www.studentatnight.com/radiomarathon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.