Hasseltse Crème de la Crème verkrijgbaar bij Delhaize, Colruyt en Carrefour

Standaard

DIGITAL CAMERA

De Hasseltse roomijsfabrikant Crème de la Crème doet het zeer goed op de internationale markt al dan niet onder een andere naam. Onder andere in Israël, Dubai, Hong Kong, Singapore, China en Japan liggen hun producten in de diepvriesrekken. Bij ons is Crème de la Crème aanwezig in het aanbod van Delhaize, Colruyt en Carrefour. In 2011 werd Crème de la Crème nog verkozen door ‘Open Vld Hasselt tot Meest verdienstelijke Hasselaar’.

Zaakvoerders Rik Zweegers Anne-Katrien Nulens en hun team van 25 medewerkers zijn verantwoordelijk voor de ontwikkeling en productie van roomijs. Lactosevrije crème in samenwerking met Alpro en een verbetering van het piepjonge Engelse Oppo’s gezondheidsijs ook in een samenwerking zijn al realiteit op gebied van de uitbreiding van de productie.

Op het Hasseltse industrieterrein Hellebeemden 3 wil Rik Zweegers – broer van Joost – ook een expansie verwezenlijken door een aanpalend leegstaand gebouw te verbouwen naar onder andere meer opslagruimte en zo te verbinden tegen 2018 met de bestaande productie-eenheid. Hij wil in twee jaar tijd de productie verdubbelen tot 7 à 8 miljoen liter ijsroom met eveneens toename van tewerkstelling tot 50 personeelsleden.

Hun assortiment

Talrijke verschillende smaken voor roomijs, sorbet, bevroren yoghurt en frisco’s zitten in het assortiment. Vanille zonder toegevoegde suikers bij het roomijs en frisco’s & sorbet en frisco’s met frambozen zonder toegevoegde suikers voor allergische klanten vullen de overvloed aan smaken. Nieuwste creaties zijn gezouten caramel en oreo bij het roomijs & sorbet prosecco perzik. Belgische, donkere en witte chocole; alsook speculoos, rum rozijnen en buffelmelk behoren tot de ijsroomsoorten. Smaken als gin tonic en glühwein zijn typerend bij de sorbets. Frozen yoghurt is slechts in twee smaken verkrijgbaar. Op hun website vind je zelfs enkele eindejaarsrecepten om met hun producten te bereiden, zoals Aubergine tarte tatin met roomijs karamel-miso, Glühweinsorbet met bosbessen en vanille mascarpone & Gemarineerde zalm met komkommer, dille en gin-tonic sorbet.

http://www.cremedelacreme.be

2 suggeties bij “Hasseltse Crème de la Crème verkrijgbaar bij Delhaize, Colruyt en Carrefour

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.