Full house op derde Nacht van de Leraar 2021 in Versuz

Standaard

Op 8 oktober 2021 kwamen maar liefst 1.250 leraren samen voor de derde Nacht van de Leraar van PXL-Education. Tijdens de eerste editie in oktober 2019 kwamen er 850 personen opdagen. Vorig jaar werd er noodgedwongen voor een aangepast programma gekozen met Matteo Simoni en werden er slechts 200 personen toegelaten wegens corona. Dit jaar was de vraag helaas groter dan het aantal beschikbare plaatsen. “Daarom wijken we volgend jaar op vrijdagavond 7 oktober 2022 uit naar de grote zaal van de Versuz,” zegt algemeen directeur Ben Lambrechts.

Marc Hermans, departementshoofd van PXL-Education, legt uit: “Area-V van Versuz in Hasselt was volledig uitverkocht en om stipt 19u. gingen de deuren open. Even later werden de eerste danspasjes gezet op de tonen van Boudewijn Martens van school VBS-Nieuwland in Borgloon. Aansluitend was het al gezellig druk voor de set van Arjan De Ruyter van Campus HAST in Hasselt. De collega’s van Tom Delsaer van IKSO in Hoeselt namen de laatste vrije plaatsen in op de dansvloer alvorens DJ The Bobmeister uit Bree aan de hoofdact begon.”

“Dag in dag uit zetten schoolteams zich in voor hun leerlingen, voor hun school, voor de kwaliteit van ons onderwijs. Omdat wij vinden dat leerkrachten en directies niet altijd de waardering krijgen die ze verdienen, leggen we hen op deze manier extra in de watten!” besluit Hermans.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.