Diepenbeek maakt zich klaar voor 5 weken presesverkiezingen 2024

Standaard

Tussen 15 april en 16 mei 2024 vinden de jaarlijkse presesverkiezingen plaats in tenten op een wei aan de campus van UHasselt. Nieuwe presesbesturen bij de verschillende studentenverenigingen worden verkozen. Een goede preses beschikt over een prima leiderskwaliteit, die de samenhorigheid onder de presesbestuur en studenten kan realiseren en die bijeenkomsten tot 2.000 man goed kan managen.

UHasselt-studenten mogen gratis binnen op de fuiven en cantussen voor de presesverkiezingen. Andere hogeschoolstudenten betalen 5 euro inkom voor alle fuiven tot 16 mei 2024 en niet-studenten betalen 10 euro.

Na afspraak met de gemeente Diepenbeek om overlast te vermijden, zetten de studentenverenigingen feestbegeleiders in om de overlast te beperken bij cantussen en fuiven. Een nachtburgemeester houdt samen met hen een oogje in het zeil. De feestbegeleiders zorgen er ook voor dat feestgangers weer veilig en rustig naar huis keren. Voor vragen en opmerkingen kan de burger vanaf 15 april 2024 terecht op 0456/63 52 55.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.