Driekleur van burgers op Wereld Hamburgerdag 2024: Jordy Hex krijgt er niet genoeg van!

Standaard

PXL-Catering heeft op een smakelijke en creatieve manier gereageerd op de recente oproep vanuit de Facebookgroep PXL-Confessions. Geïnspireerd door de ludieke oproep van studenten die PXL-Catering uitdaagden om een leuke inzending te doen voor gratis frietjes bij het eten, heeft diensthoofd Rudy Rampelberg een nog beter voorstel gedaan. Binnen de kortste keren werden er 500 likes behaald, wat bewijst dat studenten enthousiast zijn over leuke initiatieven.

Op 28 mei 2024 vierde PXL-Catering Wereld Hamburgerdag. Op deze dag konden studenten en personeel van de hogeschool genieten van een feestelijke traktatie: een mooie korting op alle overheerlijke burgers en een trio van burgers: van een klassieke cheeseburgers, een sappige kipburgers tot een verrukkelijke vegetarische optie, voor elk wat wils met andere woorden. Als klap op de vuurpijl introduceerde Rudy’s Frietkot op deze dag de onweerstaanbare Bicky Crispy Royal, een waar genot voor de smaakpapillen van de studenten.

“PXL-medewerker Jordy Hex kon het trio van burgers wel smaken en waardeert ook de creatieve inspanningen van de chefs om hem iedere keer opnieuw te blijven verrassen met een bijzonder menu tijdens zijn lunch. Ik ben nu al benieuwd wat er volgende week weer op de menu zal staan…”

Naast het comfortvoedsel vindt PXL-Catering het belangrijk om tijdens de examenperiode ook aandacht te besteden aan gezonde voeding. Daarom biedt PXL-Catering naast de smakelijke burgers ook een selectie gezonde en voedzame opties aan om studenten te ondersteunen tijdens hun studieperiode.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.