Hasselaar Tim Vervoort voor derde keer naar Hallow Dinner in Valkenburg

Standaard

hallow dinner 2015 1

Na edities in het Eurotel in Lanaken en het Hof van Riemen in Heist-op-den-Berg was Hasselaar Tim Vervoort één van de honderd aanwezigen op het vier uur durend Helloweenspektakel van Hallow Dinner in de Geulse grotten in het Nederlandse Valkenburg op zaterdag 31 oktober 2015. Volgens de organisatoren was dit de beste uitgave in het uitzonderlijk en apart decor van de Valkenburgse grotten. 

hallow dinner 2015 2

hallow dinner 2015 3

Het spektakel na een meet & greet met de acteurs draaide rond een oorlog tussen de Italiaanse en Russische maffia met veel conflicten, publieke interactie en zelfs moorden gedurende het Halloweenbuffet. “Het draaiboek was heel wat uitgebreider dan vorige keer waardoor er echt wel vele interactie was met de gasten, alle de commentaren waren erg positief”, aldus Tim Vervoort.

hallow dinner 2015 5

hallow dinner 2015 6

“Zowel Nederlanders als Belgen waren er onder de aanwezigen. Er waren wat oudere mensen, maar ook een paar groepjes jongeren, waarvan een groepje een jarige had en een ander groepje een vrijgezellenfeestje bouwden”.

hallow dinner 7

Na vier uur spektakel eindigde het Halloweenfeestje om 23u02. Wie niet huiswaarts keerde, kon nog blijven overnachten met ontbijt in Valkenburg, volgens de luxeformule van Hallow Dinner voor 230 euro all-in.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.